top of page

Hvem er vi?

Et stort spørgsmål, som ville kræve meget spalteplads og blive lidt langhåret, hvis vi skulle hele vejen rundt. Forholder vi os udelukkende til os selv set i forhold til møbelklassikere og loppefund, så har vi dog et bud:

 

Igennem størstedelen af vores voksne liv har vi altid haft en forkærlighed for de støvede, undseelige og hengemte genstande, som efter et langt liv som brugsgenstande eller prydobjekter, nu er blevet forvist til loftet, laden, kælderen eller pulterrummet.

 

Bevares, vi kan da godt imponeres af moderne design og nyproducerede klassikere, men vi vælger 9 ud af 10 gange genstanden der evner at fortælle en historie og hvor det gode håndværk er i højsædet - uanset om det er skjult bag et tommetykt lag af støv, skidt og tidens glemsel.

 

EN PASSION SAT I SYSTEM

Vi har gennem årene samlet, købt, fundet og krejlet os til mange smukke ting, som på den ene eller anden måde har kunnet bringe glæde i vores eget hjem. Engang imellem har vi solgt ud for at give plads til nye ting, men aldrig mere organiseret end det. Denne passion prøver vi nu at sætte lidt mere i system med tilblivelsen af genbrugbare.com.

 

Forvandlingen når en genstand trækkes frem fra gemmerne, udsættes for lidt kærlighed og indsættes i et nyt miljø. Det er måske i virkeligheden det, der tiltaler os allermest - vi mener det virkeligt, når vi siger; "genbrug, bare"....

 

Kærlige hilsner

Louise & René

bottom of page