top of page
18108594184329482.jpg

HVEM ER VI?

Vi er ægteparret, Louise og René. Sammen driver vi gen|brug|bare. Det der oprindelig startede som en hobby, har de sidste 7 år været vores levevej.

 

Vi køber og sælger vintage/- og designmøbler, lamper og tæpper. Igennem størstedelen af vores voksne liv har vi altid haft en forkærlighed for de støvede, undseelige og hengemte genstande, som efter et langt liv som brugsgenstande eller prydobjekter, nu er blevet forvist til loftet, laden, kælderen eller pulterrummet.

 

Vi kan godt imponeres af moderne design og nyproducerede klassikere, men vi vælger 9 ud af 10 gange genstanden der evner at fortælle en historie og hvor det gode håndværk er i højsædet - uanset om det er skjult bag et tommetykt lag af støv, skidt og tidens glemsel.

 

Forvandlingen når en genstand trækkes frem fra gemmerne, udsættes for lidt kærlighed og indsættes i et nyt miljø. Det er måske i virkeligheden det, der tiltaler os allermest - vi mener det virkeligt, når vi siger; "genbrug, bare"....

 

Kærlige hilsner

Louise & René

GEN|BRUG|BARE
KØBER MØBLER, LAMPER OG KUNST

Vi er altid på udkig efter spændende møbler, lamper og tæpper fra periode 1950 og fremefter. Har du noget stående på loftet? Trænger du til lidt 'luftforandring' og ønsker at  skifte ud i møblementet?  Har du solgt huset og skal flytte i noget mindre og har for mange møbler?  

Uanset hvad din situation er, så er vi altid klar med et uforpligtende tilbud hvis du har et møbel, en lampe eller noget kunst du 
ønsker at sælge. Vi er altid på udkig efter nye emner. Vi ser frem til at høre fra dig.

18025309123648175.jpg
18206553637301637_edited.jpg

ER DER NOGET VI KAN HJÆLPE MED?

Har du spørgsmål til et produkt? Ønsker du at vide noget omkring levering, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dine møbler? Vi er klar til at besvare din henvendelse. Kontakt os på telefon +4540403767 (René) eller +4525593954 (Louise). Du er også velkommen til at sende os en mail ved at udfylde rubrikkerne herunder og trykke "SEND"

Tak for din besked. Vi vender retur hurtigst muligt

bottom of page